Asbakken

Een asbak is een klein rond bakje waarin rokers de as van hun sigaar of sigaret in kunnen deponeren en het restant van de opgerookte sigaret in kunnen uitdrukken. Een asbak is in veel verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. Bekijk hieronder het asbakken assortiment van Obelink.

Filter
4 resultaten 4
Van hoog naar laag sorteren
4 resultaten
 1. Aardewerk asbak
  Aardewerk asbak
  € 2,50
  Verkoop door Obelink
 2. RVS asbak
  RVS asbak
  € 3,50
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 3. Premium Parts asbak
  Premium Parts asbak
  € 1,95
  Verkoop door Obelink
 4. ProPlus asbeker
  ProPlus asbeker
  Adviesprijs € 2,95 € 2,95 € 1,95
  Je bespaart € 1,00
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink

4 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Een gesloten of een open asbak

Je kunt kiezen voor een open of een gesloten asbak. Een open asbak is eigenlijk gewoon een schaaltje met inkepingen waar je je sigaret in kunt leggen. Een gesloten asbak, ook wel stormasbak genoemd is een zwaarder bakje voorzien van een deksel. Met een stormasbak voorkom je dat as eruit waait bij harde wind. Andere voordelen van een asbak met deksel zijn dat de smeulende resten van de sigaret snel doven en geen nare geurtjes verspreid worden.

Asbeker

Een asbeker is een asbak voor in de auto. Deze asbeker heeft dezelfde vorm als een gewone beker en plaats je in de bekerhouder van je auto zodat hij stevig blijft staan.

Een asbak kopen

Zodra je een keuze hebt gemaakt uit ons ruime assortiment dan kun je de asbak eenvoudig online bestellen. Je plaatst een bestelling door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen 3 tot 5 werkdagen thuisbezorgd wordt. Wil je een asbak liever in de winkel kopen? Dan verwelkomen wij je graag in onze megastore in Winterswijk.