Asbakken

Een asbak is een klein rond bakje waarin rokers de as van hun sigaar of sigaret in kunnen deponeren en het restant van de opgerookte sigaret in kunnen uitdrukken. Een asbak is in veel verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. Bekijk hieronder het asbakken assortiment van Obelink.

Filter
4 resultaten 4
Van hoog naar laag sorteren
4 resultaten
 1. RVS asbak
  RVS asbak
  € 3,50
  Waardering:
  100%
   Verkoop door Obelink
  • Aluminium asbak
   Aluminium asbak
   € 2,95
    Verkoop door Obelink
   • ProPlus asbeker
    ProPlus asbeker
    Adviesprijs € 2,95 € 2,95 € 2,50
    Waardering:
    93%
     Verkoop door Obelink
    • Premium Parts asbak
     Premium Parts asbak
     € 1,95
      Verkoop door Obelink

     4 resultaten

     per pagina

     Een gesloten of een open asbak

     Je kunt kiezen voor een open of een gesloten asbak. Een open asbak is eigenlijk gewoon een schaaltje met inkepingen waar je je sigaret in kunt leggen. Een gesloten asbak, ook wel stormasbak genoemd is een zwaarder bakje voorzien van een deksel. Met een stormasbak voorkom je dat as eruit waait bij harde wind. Andere voordelen van een asbak met deksel zijn dat de smeulende resten van de sigaret snel doven en geen nare geurtjes verspreid worden.

     Asbeker

     Een asbeker is een asbak voor in de auto. Deze asbeker heeft dezelfde vorm als een gewone beker en plaats je in de bekerhouder van je auto zodat hij stevig blijft staan.

     Een asbak kopen

     Zodra je een keuze hebt gemaakt uit ons ruime assortiment dan kun je de asbak eenvoudig online bestellen. Je plaatst een bestelling door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen enkele dagen thuisbezorgd wordt. Wil je een asbak liever in de winkel kopen? Dan verwelkomen wij je graag in onze megastore in Winterswijk.

     Producten vergelijken