Thermosflessen

Wil je extra lang genieten van warme koffie of thee? Gebruik dan een thermoskan, deze houdt de inhoud uren lang warm. Dit is vooral handig wanneer je veel bezoek krijgt op de camping of thuis. Zo kun je vooraf genoeg koffie en thee maken zodat je daar tijdens het bezoek niet meer druk mee bent. Drink je je warme drank liever onderweg? Maak dan gebruik van een warmhoudbeker, deze zijn ideaal voor onderweg! Bekijk hieronder ons assortiment thermoskannen en warmhoudbekers.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Laken Futura thermosfles
  Laken Futura thermosfles
  Vanaf € 19,95
  Waardering:
  93%
  • Inhoud: 500 l
  • Materiaal: RVS
 2. Dopper Insulated thermosfles
  Dopper Insulated thermosfles
  Vanaf € 29,50
  • Materiaal: RVS
 3. Laken Jannu thermosfles
  Laken Jannu thermosfles
  Adviesprijs € 26,95 € 26,95 Vanaf € 23,95 Je bespaart € 3,00
  • Inhoud: 500 l
  • Materiaal: RVS

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een isoleerkan?

Hoe kan het nou dat je drinken in een thermoskan zo lang warm blijft? Een thermoskan is voorzien van een dubbele wand en tussen deze wanden zit vacuüm. Tussen de binnenste en de buitenste wand zit dus geen geleidend materiaal. Hierdoor heeft de inhoud van de isoleerkan geen contact met de temperatuur buiten de fles (afgezien van de dop). De warmte kan daardoor niet ontsnappen of van buitenaf naar binnen sluipen en hierdoor blijft je drinken altijd op de juiste temperatuur! Een thermoskan heeft daarnaast ook altijd een zilveren reflectie laag, die reflecteert zowel naar buiten als naar binnen toe waardoor warmte van binnenuit binnen blijft en warmte van buitenaf ten opzichte van koude inhoud teruggekaatst wordt.

Tips voor een langere isolatie

Er zijn manieren om de inhoud van de thermoskan langer warm of koud te houden.

Warme dranken:

 • Door de isoleerkan helemaal te vullen blijft de inhoud langer warm, wanneer de fles maar halfvol zit zal hij veel sneller afkoelen.
 • Verwarm de thermoskan even voor. Vul de kan met kokend water en laat deze een paar minuten staan. Giet vervolgens het warme water eruit en vul de kan met de gewenste inhoud.

Koude dranken:

 • Koel de thermoskan. Dit werkt het tegenovergestelde als het voorverwarmen van de thermoskan.

Warmhoudbeker

Een warmhoudbeker is ideaal wanneer je onderweg wilt genieten van een warme kop koffie of thee. Warmhoudbekers passen in de bekerhouders van vrijwel alle auto’s, maar ze zijn vaak ook goed af te sluiten zodat je hem mee kunt nemen in je tas richting het treinstation.

Online bestellen

Heb je een thermoskan of warmhoudbeker uitgekozen? Dan kun je deze nu eenvoudig online bestellen. Zodra je bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen drie tot vijf werkdagen thuisbezorgd wordt. Wil je de isoleerflessen of warmhoudbekers liever eerst in het echt bekijken? Dan verwelkomen wij jou graag in onze megastore in Winterswijk.