Thermosflessen

Wil je extra lang genieten van warme koffie of thee? Gebruik dan een isoleerkan, deze houdt de inhoud uren lang warm. Dit is vooral handig wanneer je veel bezoek krijgt op de camping of thuis. Zo kun je vooraf genoeg koffie en thee maken zodat je daar tijdens het bezoek niet meer druk mee bent. Drink je je warme drank liever onderweg? Maak dan gebruik van een koffiebeker to go, deze zijn ideaal voor onderweg! Bekijk hieronder ons assortiment isoleerflessen en warmhoudbekers.

Filter

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dopper Insulated thermosfles
  Dopper Insulated thermosfles
  Vanaf € 29,50
  Verkoop door Obelink
 2. Laken Futura 500ml thermosfles
  Laken Futura 500ml thermosfles
  Vanaf € 19,95
  Verkoop door Obelink
 3. Laken Classic 350ml thermosfles
  Laken Classic 350ml thermosfles
  Vanaf € 16,95
  Verkoop door Obelink
 4. Contigo Westloop thermosfles
  Contigo Westloop thermosfles
  Adviesprijs € 24,95 € 24,95 Vanaf € 24,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 0,05
  Verkoop door Obelink
 5. Contigo Byron thermosfles
  Contigo Byron thermosfles
  Adviesprijs € 24,95 € 24,95 Vanaf € 19,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 5,05
  Verkoop door Obelink
 6. Abbey Camp Victoria dubbelwandige drinkfles
  Abbey Camp Victoria dubbelwandige drinkfles
  Vanaf € 7,95
  Verkoop door Obelink

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Waarom een isoleerkan?

Hoe kan het nou dat je drinken in een isoleerfles zo lang warm blijft? Een isoleerkan is voorzien van een dubbele wand en tussen deze wanden zit vacuüm. Tussen de binnenste en de buitenste wand zit dus geen geleidend materiaal. Hierdoor heeft de inhoud van de isoleerkan geen contact met de temperatuur buiten de fles (afgezien van de dop). De warmte kan daardoor niet ontsnappen of van buitenaf naar binnen sluipen en hierdoor blijft je drinken altijd op de juiste temperatuur! Een isoleerfles heeft daarnaast ook altijd een zilveren reflectie laag, die reflecteert zowel naar buiten als naar binnen toe waardoor warmte van binnenuit binnen blijft en warmte van buitenaf ten opzichte van koude inhoud teruggekaatst wordt.

Tips voor een langere isolatie van een isoleerkan

Er zijn manieren om de inhoud van de isoleerfles of koffiebeker to go langer warm of koud te houden.

Warme dranken:

 • Door de isoleerkan helemaal te vullen blijft de inhoud langer warm, wanneer de fles maar halfvol zit zal hij veel sneller afkoelen.
 • Verwarm de isoleerfles even voor. Vul de kan met kokend water en laat deze een paar minuten staan. Giet vervolgens het warme water eruit en vul de kan met de gewenste inhoud.

Koude dranken:

 • Koel de isoleerkan. Dit werkt het tegenovergestelde als het voorverwarmen van de thermoskan.

Koffiebeker to go

Een warmhoudbeker is ideaal wanneer je onderweg wilt genieten van een warme kop koffie of thee. Koffiebekers to go passen in de bekerhouders van vrijwel alle auto’s, maar ze zijn vaak ook goed af te sluiten zodat je hem mee kunt nemen in je tas richting het treinstation.

Isoleerfles online bestellen

Heb je een isoleerkan of warmhoudbeker uitgekozen? Dan kun je deze nu eenvoudig online bestellen. Zodra je bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen drie tot vijf werkdagen thuisbezorgd wordt. Wil je de isoleerflessen of koffiebekers to go liever eerst in het echt bekijken? Dan verwelkomen wij jou graag in onze megastore in Winterswijk.