Veiligheid & riemen

Veiligheid boven alles, ook voor je huisdieren! Bij Obelink vind je alles wat je nodig hebt om je hond goed aan te lijnen op de camping. Ook om je hond koel te houden tijdens een vakantie in een warm land of artikelen om je auto schoon en heel te houden tijdens de heen- en terugreis. Bekijk hieronder ons assortiment en maak je keuze.

Filter

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. ProPlus aanlegspiraal met kabel
  ProPlus aanlegspiraal met kabel
  Adviesprijs € 9,95 € 9,95 € 6,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 3,00
  Waardering:
  92%
  Verkoop door Obelink
 2. Bo-camp hondenpen met handgreep
  Bo-camp hondenpen met handgreep
  Adviesprijs € 6,95 € 6,95 € 3,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 3,00
  Waardering:
  97%
  Verkoop door Obelink
 3. ProPlus Dogsitter grondanker
  ProPlus Dogsitter grondanker
  Adviesprijs € 11,95 € 11,95 € 9,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 2,00
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 4. Dogs Collection aanlegspiraal met kabel
  Dogs Collection aanlegspiraal met kabel
  € 5,95
  Verkoop door Obelink

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Hond aanlijnen

Als je een camping hebt gevonden waar jij samen met je hond(en) welkom bent dan is het handig om je hier een beetje op voor te bereiden. Op de meeste campings zijn ze streng wat betreft het aanlijnen van de hond. Dat is logisch, want er kunnen ook campinggasten rond lopen die bang zijn voor honden. Zorg voor een goed en stevig grondanker welke jouw hond met geen mogelijkheid los krijgt, een lange aanlegkabel en een goede halsband.

Bescherming auto

De meeste honden vinden een ritje in de auto erg leuk maar dit moet natuurlijk wel veilig gebeuren voor zowel je hond als autobekleding. Je auto vol hondenharen of je leren bekleding vol met krassen, dat wil niemand. Daarom is een beschermdeken voor de achterbank of kofferbak ideaal. Om je hond vast te zetten kun je kiezen voor een autoveiligheidstuig: dit zorgt ervoor dat je hond niet de hele auto door kan snuffelen, maar veilig op zijn plek blijft. Is de kofferbak van de auto hoog of heeft jouw hond heupproblemen dan kan een hondenloopplank een goede oplossing zijn. Deze hondenloopplank zet je tegen de kofferbak aan en zo kan de hond eenvoudig de auto in- of uitlopen.

Houd je hond koel

Houd goed in de gaten of je hond niet oververhit raakt als het buiten warm is. Honden kunnen hun warmte alleen kwijt via hun voetzolen en door te hijgen. Bij Obelink vind je daarom handige koelmatten die jouw huisdier een koele en aangename zomer bieden. Deze koelmatten geven een verkoelend effect zonder de koelmat in de koelkast te moeten bewaren. Dit is ideaal voor als je onderweg bent of als je op de camping geen grote koelbox hebt.

Online bestellen

Onze dierenartikelen kun je heel gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen. Plaats het door jou gekozen artikel in het winkelmandje en rond je bestelling af. Zodra je bestelling binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen drie tot vijf werkdagen thuisbezorgd wordt. Wil je de spullen liever eerst in het echt bekijken dan verwelkomen wij jou en je hond graag in onze megastore in Winterswijk.