Kussens

Languit op de bank na een lange en zware dag, heerlijk toch? Ook jouw hond wil comfortabel kunnen liggen op zijn eigen plekje. Een hondenmand of een hondenkussen is daarom ideaal voor je hond, zo gaat hij minder snel op jouw nette bankstel of dat witte vloerkleed liggen. Obelink heeft een breed aanbod aan kussens en manden voor kleine en grote honden!

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Flamingo Sherpa hondenkussen
  Flamingo Sherpa hondenkussen
  Adviesprijs € 12,50 € 12,50 Vanaf € 8,95 Je bespaart € 3,55
  Waardering:
  100%
 2. Flamingo hondenkussen
  Flamingo hondenkussen
  Adviesprijs € 16,90 € 16,90 Vanaf € 11,95 Je bespaart € 4,95
  Waardering:
  90%
 3. Flamingo Mano hondenkussen
  Flamingo Mano hondenkussen
  Adviesprijs € 14,50 € 14,50 Vanaf € 10,50 Je bespaart € 4,00
  Waardering:
  80%
 4. Flamingo fleece deken
  Flamingo fleece deken
  Adviesprijs € 6,70 € 6,70 Vanaf € 4,95 Je bespaart € 1,75
  Waardering:
  87%
 5. Camp 4 Abby hondendeken
  Camp 4 Abby hondendeken
  Adviesprijs € 27,20 € 27,20 € 19,95 Je bespaart € 7,25

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diverse varianten

De rug van je hond is zeer belangrijk. Zorg ervoor dat de rug niet constant in een boog ligt wanneer je hond in de mand ligt. Let erop bij de aankoop van een hondenmand dat je hond met een gestrekte rug kan liggen. Je kunt beter kiezen voor een te grote hondenmand dan voor een te kleine mand. Een kunststof hondenmand kan slijtage geven aan de ellebogen, leg er daarom altijd een kussen of een deken in om slijtage te voorkomen. Ook een te zacht hondenkussen is niet goed voor de hond. Honden gaan vaak uit zichzelf tegen een hard oppervlakte aan liggen, bijvoorbeeld tegen een kast, een tafel of tegen de muur. Honden zoeken ook vaak steun tegen de rand van de mand. Daarom zijn veel hondenkussens ook voorzien van een opstaande rand. Iedere hond zijn eigen manier van liggen en slapen, let er daarom op dat de hondenmand of kussen bij jouw hond past.

Schoonmaken

De mand of kussen van je hond zit in een korte tijd weer vol met haren, zand en vieze luchtjes. Een hondenmand kun je eenvoudig schoonmaken met de stofzuiger en een natte doek. Een hondenkussen kun je uitkloppen en de meeste hoezen kunnen in de wasmachine gewassen worden. Zit er geen losse hoes om het kussen, was het dan in lauw warm water met een mild wasmiddel. Klop het kussen na het wassen goed uit om de vulling weer zacht en luchtig te maken.

Eenvoudig online bestellen

Alle dierenbenodigdheden zijn eenvoudig online te bestellen bij Obelink. Plaats jouw bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen 3 tot 5 werkdagen thuisbezorgd wordt. Wil je de hondenkussens of hondenmanden liever eerst in het echt zien? Dan verwelkomen wij je graag in onze megastore in Winterswijk. Ook jouw hond is welkom bij Obelink!