Dierenspeelgoed

Honden zijn sociale en actieve dieren, daarom is spelen erg belangrijk voor je hond. Obelink heeft een breed assortiment met hondenspeelgoed waaronder piepend speelgoed, hondenballen, kauwspeelgoed, honden knuffels en stimulerende spelletjes. Maar ook aan de kat is gedacht! Kattenspeelgoed zorgt ervoor dat je kat zich niet verveeld, dat de kat fit blijft en het verbetert de zintuigen van de kat. Bekijk hieronder ons assortiment hondenspeeltjes.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
1 resultaat
  1. Benson balwerper
    Benson balwerper
    € 2,95
    Verkoop door Obelink

1 resultaat

per pagina

Verschillende soorten hondenspeelgoed

Piepend speelgoed
Piepend hondenspeelgoed vindt bijna iedere hond leuk! Het hondenspeeltje is voorzien van een piepend geluid zodra de hond erin bijt, dit stimuleert het jachtinstinct van de hond.

Apporteren
In de genen van een hond zit een sterk jachtinstinct. Dit uit zich vooral in de lol van het apporteren. Jagen op het voorwerp dat jij zelf weggooit, een levend diertje of een afgetrapte bal dat maakt voor een hond niks uit. Obelink verkoopt speciale werpstokken wat het gooien van een hondenbal een stuk makkelijker maakt.

Kauwspeelgoed
Kauwspeelgoed is bedoeld voor honden die al het speelgoed meteen kapot bijten. Kauwspeelgoed is bijna niet kapot te krijgen en bevordert schone, gezonde tanden, sterke kaken en stimuleert de speekselvorming.

Stimulerende spelletjes
Bij intelligentiespeelgoed moet de hond op een spannende manier een hondensnoepje te pakken zien te krijgen. De intelligentiespellen zijn gebaseerd op het systeem van beloning en aandacht. Je verstopt een hondensnoepje in het hondenspeeltje en jouw hond wil het vinden. De oefening is gelukt wanneer het hondensnoepje gevonden is. De hond wordt beloond doordat hij het hondensnoepje en complimentjes van het baasje krijgt. Dit zal de hond stimuleren om de volgende keer nog meer zijn best te doen.

Honden knuffels
Ook honden knuffels vallen vaak in de smaak bij honden. Voor sommige honden is dit een aandoenlijke vriendschap en andere honden zien deze honden knuffel als hun prooi en wordt de knuffel helemaal uit elkaar getrokken.

Kong speelgoed

Kong speelgoed vervult de speelbehoefte van de hond met veilig en duurzaam speelgoed. Kong speelgoed wordt gemaakt van bijna onverwoestbaar natuurlijk materiaal, met een zeer hoge kwaliteit.

Bestel hondenspeeltjes online

Naast het feit dat je volop keuze hebt, zijn er nog meer redenen om voor Obelink te kiezen. Je kunt bij ons niet alleen katten- en hondenspeelgoed kopen, maar ook alle andere dingen die te maken hebben met honden of katten. Ook kun je bij ons rekenen op de laagste prijs en versturen wij de meeste bestellingen met hondenspeeltjes bij een besteding vanaf €50,- helemaal gratis.

Producten vergelijken