Gasslangen

Het assortiment bij Obelink bestaat uit veel verschillende soorten gasslangen. Is je gasslang van je caravan of camper aan vervanging toe? Dit is bij Obelink geen enkel probleem, alle modellen, maten en verschillende lengtes camping gasslangen zitten bij Obelink in het assortiment. Obelink heeft ook een ruim aanbod aan ‘universele’ gasslangen, hierbij moet je denken aan gasslangen voor je barbecue of voor een kooktoestel. Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw gasslang direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over gasslang koppelingen.

Filter
12 resultaten 12
Van hoog naar laag sorteren
12 resultaten
 1. Badé gasslang met slangklemmen
  Badé gasslang met slangklemmen
  Vanaf € 3,95
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 2. Cadac Quick Release gasslang
  Cadac Quick Release gasslang
  Vanaf € 15,95
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 3. Badé 1/4"links gasslang
  Badé 1/4"links gasslang
  Vanaf € 8,95
  Waardering:
  94%
  Verkoop door Obelink
 4. Truma G12 HD gasslang
  Truma G12 HD gasslang
  Adviesprijs € 59,50 € 59,50 Vanaf € 49,95
  Je bespaart € 9,55
  Waardering:
  90%
  Verkoop door Obelink
 5. Pigtail hoge druk gasslang
  Pigtail hoge druk gasslang
  Adviesprijs € 16,45 € 16,45 Vanaf € 14,95
  Je bespaart € 1,50
  Verkoop door Obelink
 6. Badé 1/4" links x 10 mm gasslang
  Badé 1/4" links x 10 mm gasslang
  Vanaf € 9,95
  Waardering:
  95%
  Verkoop door Obelink
 7. LPG vulslang
  LPG vulslang
  Adviesprijs € 28,50 € 28,50 Vanaf € 22,95
  Je bespaart € 5,55
  Waardering:
  87%
  Verkoop door Obelink
 8. Gimeg koperen gasleiding
  Gimeg koperen gasleiding
  Vanaf € 10,95
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 9. GOK Caramatic ConnectBasic gasslang
  GOK Caramatic ConnectBasic gasslang
  Adviesprijs € 23,50 € 23,50 € 22,95
  Je bespaart € 0,55
  Waardering:
  80%
  Verkoop door Obelink
 10. Badé 1/4" links x snelkoppeling gasslang
  Badé 1/4" links x snelkoppeling gasslang
  Adviesprijs € 24,45 € 24,45 Vanaf € 17,95
  Je bespaart € 6,50
  Waardering:
  95%
  Verkoop door Obelink
 11. Gimeg G-903 campingaz gasdrukregelaarset
  Gimeg G-903 campingaz gasdrukregelaarset
  € 14,95
  Waardering:
  92%
  Verkoop door Obelink
 12. Badé G-900 gasdrukregelaarset
  Badé G-900 gasdrukregelaarset
  Adviesprijs € 10,50 € 10,50 € 9,95
  Je bespaart € 0,55
  Waardering:
  92%
  Verkoop door Obelink

12 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Gasslang BBQ kopen en aansluiten

Wanneer je een BBQ op gas hebt aangeschaft heb je hier ook een gasslang BBQ voor nodig om de barbeque te kunnen koppelen aan de gasfles. Er zijn verschillende soorten gasslang BBQ dus welke moet je nu kiezen?

 • De aansluiting: Voor je een gasslang BBQ kunt kopen is het belangrijk dat je eerst gaat uitzoeken welke aansluiting er op je Barbeque zit. De meeste barbecues hebben een 1/4"links aansluiting of een slangpilaar.
 • De lengte van de gasslang: Wanneer je een gasslang BBQ gaat kopen is het belangrijk dat je de juiste lengte kiest. Een te korte slang kan er voor zorgen dat de gasfles of barbeque niet stabiel staan. Een te lange gasslang BBQ kan weer zorgen voor struikelgevaar. Vermijd onnodig gevaar en kies de juiste slanglengte.

Verschillende soorten camping gasslangen

 • Gasslang caravan vervangen: wil je de gasslang van je caravan of camper vervangen? Dan is het altijd belangrijk om te kijken welke maat je nodig hebt. Je moet de maat van de vaste leiding van je caravan of camper opmeten, meestal is deze 8 mm of 10 mm dik. Obelink heeft hiervoor altijd een passende gasslang camping voor, welke je direct op de leiding kunt aansluiten.
 • Hoge druk gasslangen: Het woord zegt het al, hoge druk gasslangen. Deze camping gasslang wordt direct aan de gasfles gemonteerd, zonder dat er een drukregelaar tussen zit, en gaat naar een mono of duo control systeem. Hoge druk slangen zijn bestand tegen de druk die er uit de gasfles komt en zijn over het algemeen allemaal beveiligd voor het geval dat er ergens een lek ontstaat.
 • Gasslang met slangklemmen: De meest voorkomende gasslangen zijn gasslangen zonder koppelingen. Deze gasslang wordt over de drukregelaar en over het aansluitapparaat, bijvoorbeeld een kooktoestel of gaskachel, heen geschoven. Nadat je de gasslang gemonteerd hebt draai je de meegeleverde gasslang klemmen goed vast.
 • Gasslangen met ¼ links koppelingen: Is je drukregelaar voorzien van een ¼ links koppeling en het aansluit apparaat ook? Dan is een gasslang met deze ¼ links koppelingen de ideale oplossing. Deze gasslang kun je eenvoudig bevestigen door het schroefdraad op deze camping gasslang.

Gasslang caravan vervangen

Een gasslang caravan of gasslang camper is voorzien van een bouwjaar. Op de meeste gasslangen staat dit vermeld op de gasslang, op een enkele gasslang staat ook de einddatum op. Een gasslang camping mag maximaal 5 jaar lang mee. Indien de gasslang ouder is dan 5 jaar dan kom je bijvoorbeeld met een caravan niet door de keuring en moet je de camping gasslang van je caravan vervangen.

Specialisten gasslang camping

Weet je nog niet genoeg? Vraag het een van onze specialisten over gasslangen camping! We vertellen je graag meer en willen je graag de juiste keuze laten maken. Ben je ook nog op zoek naar een gasdrukregelaar maar weet je niet welke je moet hebben? Lees dan ons blogartikel welk gasdrukregelaarsetje heb ik nodig?.