Powerpacks

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon en kan daar dus altijd en overal gebruik van worden gemaakt. Tot het moment dat je smartphone een lege accu heeft en er geen stopcontact in de buurt is. Een powerpack is dat jouw redder in nood!
Een powerpack is een draadloze oplader waarmee je eenvoudig je smartphone of tablet kunt opladen. Een powerpack is dus eigenlijk een externe batterij die je door middel van een usb kabel aan je telefoon kunt koppelen. Zo kun je waar je maar wilt je mobiele telefoon opladen. Bekijk hieronder ons assortiment portable opladers.

Filter
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Producten vergelijken

Powerpack

Is het jou weleens overkomen? Je staat ergens met pech onderweg en een lege telefoon waardoor je niemand kunt bereiken. Of je hebt de laatste trein gemist en je kunt niemand bellen om je op te laten halen. Op dit soort momenten ben je blij dat je een portable oplader bij je hebt. Je koppelt de powerpack aan je telefoon en al na enkele minuten is jouw smartphone weer te gebruiken!

Portable oplader opladen

Het is natuurlijk wel van groot belang dat jouw draagbare oplader opgeladen is! Anders sta je alsnog met een lege accu.. Een powerpack is meestal voorzien van twee soorten aansluitingen. De ene is om de interne accu op te laden en de andere om jouw mobiele telefoon op te laden. Het is per draagbare oplader verschillend hoe vaak deze gebruikt kan worden voordat hij zelf weer opgeladen moet worden. Dit hangt namelijk af van de capaciteit van de ingebouwde accu, van de capaciteit van de accu van de mobiele telefoon en van het rendement van het laadproces.

Model draagbare oplader

Er zijn veel verschillende soorten powerbanks verkrijgbaar, het grootste verschil is de capaciteit. Maar kijk ook naar het model van de portable oplader. Ga jij de powerpack in je rugtas meenemen? Of stop je hem liever in je broekzak? Het formaat en het model kan dus erg belangrijk zijn.

Powerbank online bestellen

Heb jij een powerpack gevonden die past bij jouw wensen? Bestel deze dan eenvoudig online. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste portable oplader? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag de juiste keuze te maken.