Inpakhulp winkel

Wil jij graag lekker bijverdienen in een leuk team? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Megastore aan de Misterweg zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de vulploeg.

Als inpakhulp bij Obelink ben je samen met je collega’s verantwoordelijk dat onze winkel altijd bevoorraad is. Je helpt met het inpakken van artikelen in de winkel en zorgt ervoor dat wij alles verkopen behalve ‘nee’. Dit doe je vanzelfsprekend niet alleen maar in een leuk team.

Werken bij Obelink is leuk en flexibel. Je kan zelf aangeven op welke dagen je kan werken en wordt op basis daarvan ingepland. Wel geven we de voorkeur aan minimaal 4 inzetbare uren per week. Mocht je nu een middag vroeg uit zijn kan je ons altijd even komen helpen. Voordeel aan onze grote winkel: Er is altijd wel iets te doen!

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan en ben jij tenminste 15 jaar oud? Solliciteer dan meteen door een mailtje te sturen naar vacature@obelink.nl t.a.v. Dion van Amerongen.