Tv kabels & stekkers

Alles wat je nodig hebt om tv te kunnen kijken op de camping vind je bij Obelink. Van een eenvoudige Coax kabel of satelliet kabel tot de kleinste Coax f-connectors, bij Obelink vind je alles wat je nodig hebt! De coaxkabels zijn in veel verschillende soorten en lengte maten verkrijgbaar zodat je op elke vakantie plek genoeg kabel hebt om aan te kunnen sluiten op je televisie.

Bekijk hieronder gauw ons assortiment aan Coax en HDMI kabels en bestel ze direct online. Wil je meer weten? Lees dan hieronder meer.

Filter

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Schwaiger micro USB 2.0 kameleon oplaadkabel
  Schwaiger micro USB 2.0 kameleon oplaadkabel
  Verkoop door
 2. Schwaiger USB-C 3.1 oplaadkabel
  Schwaiger USB-C 3.1 oplaadkabel
  Verkoop door
 3. Schwaiger micro USB 2.0 draaibare oplaadkabel
  Schwaiger micro USB 2.0 draaibare oplaadkabel
  Verkoop door
 4. Schwaiger 15 cm type C oplaadkabel
  Schwaiger 15 cm type C oplaadkabel
  Verkoop door
 5. Schwaiger USB Apple kameleon oplaadkabel
  Schwaiger USB Apple kameleon oplaadkabel
  Verkoop door
 6. Schwaiger USB 3 meter verlengkabel
  Schwaiger USB 3 meter verlengkabel
  Verkoop door
 7. Schwaiger USB type C kameleon oplaadkabel
  Schwaiger USB type C kameleon oplaadkabel
  Verkoop door
 8. Schwaiger USB 2.0 Apple oplaadkabel
  Schwaiger USB 2.0 Apple oplaadkabel
  Verkoop door
 9. Schwaiger 100 cm Type C oplaadkabel
  Schwaiger 100 cm Type C oplaadkabel
  Verkoop door
 10. Schwaiger 2-weg TV-verdeler
  Schwaiger 2-weg TV-verdeler
  Verkoop door

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Coax kabel

Bijna iedereen heeft wel een aantal coax kabels in huis. Een coax kabel kan geluid en beeld overbrengen naar je televisie en radio. De meeste coax kabels worden dan ook gebruikt voor het verkrijgen van radio of televisie. De meeste huizen zijn voorzien van een coax kabel aansluiting in bijvoorbeeld de meterkast. Maar ook zijn er een aantal verschillende campings die voorzien zijn van diverse coax F-connectors. Op zo’n F-connector sluit je dan je coax kabel aan en je kunt in je voortent direct genieten van televisie of radio. De coaxkabels zijn er in alle soorten en maten. Een goede coax kabel brengt je signalen zonder storingen of verzwakkingen. Een goede coaxkabel moet een frequentiebereik hebben tussen de 5 MHZ en 3000 Mhz, ook moet het een lage demping hebben, dit wordt uitgedrukt in decibel. Kijk dus goed voordat je een coaxkabel aan wilt schaffen of je kabel aan de eisen voldoet.

Heb je wel een goede coax kabel maar toch slecht beeld of andere storingen? Kijk dan eens goed naar je f-connectors, f-splitters of eventuele versterkers. Deze F-connectors kunnen namelijk het signaal teveel verstoren waardoor het beeld niet goed is, dit kan ook gebeuren wanneer je coax kabel te lang is en niet goed wordt versterkt. Goede coax f-connectors zijn dus heel belangrijk voor de ontvangst van televisie en radio signalen.

Satelliet kabel

Een satelliet kabel is eigenlijk een coaxkabel met aan de beide uiteinden een F-connector. Deze satelliet kabels worden voornamelijk gebruikt om televisie via een schotelantenne aan te sluiten. Een satelliet kabel is nodig omdat de televisiezenders via de schotel op een veel hogere frequentie zitten. Omdat je de F-stekker aan kunt draaien heb je relatief minder kans op ruis door het bewegen van een kabel. De satelliet kabels welke bij Obelink in het assortiment zitten zijn allemaal heel goed buiten te gebruiken.

HDMI kabel

Ook een HDMI kabel koop je bij Obelink! Met een HDMI kabel verbind je apparaten met elkaar om een beeld- en geluidssignaal door te geven. Denk hierbij aan je satellietontvanger met je televisie of thuis je Ziggo of KPN ontvanger. Ook gebruik je HDMI kabels bij het verbinden van je game console of je monitor met een computer. Een HDMI kabel is dus essentieel wil je televisie kunnen kijken. Bij Obelink verkrijg je diverse soorten HDMI kabels in verschillende soorten en maten.

Vraag het de specialist

Wil je nog meer weten over hoe je televisie kunt kijken op je camping of wat je daarvoor allemaal nodig hebt? Neem dan eens contact op met onze specialisten of kom eens voorbij in onze winkel in Winterswijk.