Audio

Ook in je camper of caravan mag en kan je genieten van goed geluid. Een soundbar voor je televisie, een radio voor in de voortent of een bluetooth speaker voor op het strand, Obelink heeft het! Bekijk onderstaand onze collectie aan soundbars, radio`s of bluetooth speakers en koop ze direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of kom langs in onze megastore!

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Megasat Klangwonder V Soundbar
  Megasat Klangwonder V Soundbar
  € 59,90
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 2. Salora Soundbar
  Salora Soundbar
  Adviesprijs € 59,95 € 59,95 € 53,50 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 6,45
  Waardering:
  87%
  Verkoop door Obelink
 3. Nedis wereldradio
  Nedis wereldradio
  Adviesprijs € 19,99 € 19,99 € 16,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 3,04
  Verkoop door Obelink

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Soundbar

Met een soundbar of soundplate zorg jij voor een flinke verbetering van het TV-geluid. Een soundbar wordt vaak aangesloten via een 3,5 mm aux aansluiting of Bluetooth! Dankzij een soundbar kan jij nog meer genieten van een film of voetbalwedstrijd!

Portable radio

Luisteren naar fijne muziek of het nieuws wanneer jij maar wilt, waar jij het maar wilt. Met een radio op batterijen kan het allemaal! Een draagbare radio biedt veel mogelijkheden. Wil je een draagbare radio kopen? Hou dan rekening met verschillende functionaliteiten van het product zoals batterijduur of telefoonaansluiting. Bij Obelink zit er altijd wel een model bij voor jou!

Bluetooth speaker

Met een bluetooth speaker speel jij je favoriete muziek af op iedere gewenste plek! Een bluetooth speaker is gemakkelijk mee te nemen. Naast dat is een bluetooth speaker met vrijwel iedere smartphone te verbinden.