Oplegmatrassen

Liggen de kussens van je caravan of camper niet fijn, of wil je de knopen en naden tussen de kussens niet meer voelen? Dan zijn de oplegmatrassen van Obelink een ideale oplossing. De oplegmatras voor je caravan of camper bieden je extra comfort tijdens het slapen. Het memory foam in de Obelink oplegmatrassen biedt ook een ideale drukverdeling.

Bekijk hieronder ons assortiment aan oplegmatrassen voor je caravan en camper en koop je oplegmatras direct online! Wil je nog meer weten? Neem dat contact op met één van onze specialisten of lees meer over de oplegmatrassen.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Traagschuim Frans bed oplegmatras
  Traagschuim Frans bed oplegmatras
  Adviesprijs € 99,00 € 99,00 Vanaf € 85,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 14,00
  Waardering:
  94%
  Verkoop door Obelink
 2. Traagschuim eenpersoons oplegmatras
  Traagschuim eenpersoons oplegmatras
  Adviesprijs € 69,00 € 69,00 Vanaf € 59,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 10,00
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 3. Traagschuim tweepersoons oplegmatras
  Traagschuim tweepersoons oplegmatras
  Adviesprijs € 99,00 € 99,00 Vanaf € 89,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 10,00
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 4. Esvo Aquamaster 3D anticondensmat
  Esvo Aquamaster 3D anticondensmat
  Adviesprijs € 39,99 € 39,99 Vanaf € 35,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 4,04
  Waardering:
  95%
  Verkoop door Obelink

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Maten topmatrassen caravan

De Oplegmatrassen voor caravan en camper zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodoende is er altijd wel een passend model voor jouw caravan of camper. Er is ook een verschil in diktematen, de oplegmatrassen zijn verkrijgbaar in 3 en 5 cm dik. De andere maten zijn:

 • 75 x 200 cm: d dit is de kleinste maat van een topdekmatras, deze maat is alleen in de diktemaat van 3 cm verkrijgbaar
 • 90 x 200 cm: deze maat is geschikt voor bedden met een maximale breedte van 90 cm. Dit oplegmatras is alleen verkrijgbaar in de diktemaat van 5 cm
 • 140 x 200 cm: en ideale maat voor een tweepersoonsbed met een maximale breedte van 140 cm. Dit topdekmatras caravan is verkrijgbaar in zowel 3 als 5 cm dik
 • 135/105 x 194 cm: deze maat wordt ook wel een Frans bed genoemd. Een Frans bed oplegmatras heeft een ‘hoek eraf’. De breedtemaat is 135 cm en loopt op het laatste deel van het oplegmatras terug tot 105 cm. Een Frans bed komt veel voor in campers en caravans. Dit oplegmatras is verkrijgbaar in 3 en 5 cm dikte maten

Eigenschappen van de topdekmatrassen

De oplegmatrassen voor je caravan en camper hebben verschillende eigenschappen:

 • Hoes is afritsbaar: De hoes van de oplegmatras is eraf te halen om bijvoorbeeld te wassen.
 • Op maat te maken: zit je maat er niet bij, dan kun je de oplegmatrassen van Obelink zeer eenvoudig inkorten en op eigen maat snijden. Doordat je hoes afritsbaar is kun je de hoes ook op maat maken.
 • Ideale drukverdeling: Optimale verdeling van de lichaamsdrukpunten voor het beste slaapcomfort.
 • Optimale ventilatie: een oplegmatras voor de caravan of camper reguleert vocht zeer goed.
 • Je voelt geen knopen en naden van de kussens eronder meer door de dikte van het traagschuim matras.

Aquamat

Je kunt ervoor kiezen om je topdekmatras direct op de lattenbodem te leggen, maar je kunt er ook voor kiezen om er nog een aquamat, ook wel anti condensmat genoemd, tussen te leggen. Een aquamat is zeer licht en het zorgt voor een veel beter slaapcomfort, wie wil dat nou niet! Je wordt nooit meer wakker met een vochtig matras in de ochtend! De anti condensmat is in verschillende maten verkrijgbaar, maar zijn eventueel gemakkelijk op maat te knippen. Een aquamat koop je voor je het leven, een aquamat kan namelijk niet slijten en is onbeperkt wasbaar.
Kortom met een oplegmatras en aquamat van Obelink geniet je van een optimale nachtrust en word je weer uitgerust wakker, hierdoor kun je optimaal kunt genieten van je vakantie!
Wil je meer weten over oplegmatrassen voor je caravan of camper? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer!