Luchtontvochtigers

Veel vocht in huis of in je caravan? Hangt er een muffe geur of heb je zelfs last van schimmelvorming? Dat wil toch niemand? In al deze gevallen kan een vochtvreter goed helpen bij je problemen! Een vochtvreter bestaat over het algemeen uit een kunststof bakje en deze is dan gevuld met korrels, namelijk calciumchloride. De luchtvochtigheid wordt dankzij een luchtontvochtiger flink verlaagd!

Bekijk hieronder ons assortiment aan luchtontvochtigers en bestel ze direct online. Wil je meer weten? Lees dan hieronder meer.

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
6 resultaten
 1. Obelink Salty vochtopnemer
  Obelink Salty vochtopnemer
  Adviesprijs € 19,95 € 19,95 € 14,95
  Je bespaart € 5,00
  Verkoop door Obelink
 2. ProPlus luchtontvochtiger
  ProPlus luchtontvochtiger
  Vanaf € 5,95
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 3. Benson auto-ontvochtiger
  Benson auto-ontvochtiger
  € 6,95
  Verkoop door Obelink
 4. Caisson VI-D3 vochtigheidsmeter
  Caisson VI-D3 vochtigheidsmeter
  Adviesprijs € 163,20 € 163,20 € 162,90
  Je bespaart € 0,30
  Waardering:
  98%
  Verkoop door Obelink
 5. Lafita navulling vochtvanger
  Lafita navulling vochtvanger
  € 3,95
  Waardering:
  94%
  Verkoop door Obelink
 6. Lafita auto-ontvochtiger
  Lafita auto-ontvochtiger
  € 3,95
  Waardering:
  92%
  Verkoop door Obelink

6 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Werkt een Vochtvreter?

Een luchtontvochtiger lijken het meest op een klein kooitje, namelijk een plastic bakje met een halfopen bovenkant. Je gebruikt deze luchtontvochtigers om vochtproblemen te behandelen, zoals bijvoorbeeld je slaapkamer, caravan of camper. Het principe van een vochtvreter is heel eenvoudig. De korrels uit deze vochtvreter zetten de aanwezige waterstof gassen in de lucht om in water. Dit water wordt dan opgevangen in het bakje van de vochtvreter.

Vochtvreter auto

Zoek je een vochtvreter auto? Dan kun je de standaard modellen nemen, maar er zijn ook speciale vochtvreters voor auto’s. Deze vochtvreter auto is meestal herbruikbaar en zorgt ervoor dat je ruiten niet beslaan, maar ook beschermen tegen schimmel, elektronica schade, roest en muffe geuren. Deze soort auto vochtvreters hebben geen opvang bakje maar nemen het op in een soort zak, deze zak kun je hergebruiken door hem bijvoorbeeld een half uur op de verwarming te leggen.

Vochtvreter caravan of vochtvreter camper.

Zet je je caravan of camper in de stalling en vraag je je af of je een vochtvreter caravan of vochtvreter camper nodig hebt? Het is ontzettend belangrijk om je voertuig zo droog mogelijk weg te zetten, dit kun je oplossen door een vochtvreter te gebruiken. Zet je je voertuig in de stalling en heb je de ramen en luiken nog open voor ventilatie, gebruik dan niet perse vochtvreters, je loopt dan juist de kans dat je vocht van buiten je voertuig aantrekt. Een vochtvreter caravan of vochtvreter camper helpt wel goed om tijdens het kamperen je voertuig niet teveel vocht te laten ontstaan, dit helpt bij het zo droog mogelijk wegzetten.

Vochtvreter kopen?

Wil je een een vochtvreter online bestellen? Dat kan, wij zorgen ervoor dat de luchtontvochtiger zo snel als mogelijk bij je thuis geleverd wordt! Wil je nog meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op of breng eens een bezoek aan onze Megastore!