Serviceluiken

Wil je een serviceluik caravan kopen? Dan ben je bij Obelink aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment serviceluiken die zowel geschikt zijn voor caravan als campers en kampeerauto’s. De serviceluik caravan of serviceluik camper zijn een ideale oplossing om van de buitenzijde makkelijk bij je bagageruimte te komen. De serviceluiken zijn voorzien van sloten waarmee je jouw caravan serviceluik eenvoudig afsluit. De luiken zijn leverbaar in meerdere maten waardoor je altijd zelf de grote bepaalt van de toegang tot bepaalde ruimten in je caravan of camper.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw serviceluik direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten.

Filter
7 resultaten 7
Van hoog naar laag sorteren
7 resultaten
 1. Thetford maat 5 serviceluik
  Thetford maat 5 serviceluik
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Vanaf € 74,90
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 2. Thetford maat 7 serviceluik
  Thetford maat 7 serviceluik
  € 129,00
  Waardering:
  92%
  Verkoop door Obelink
 3. Thetford maat 4 serviceluik
  Thetford maat 4 serviceluik
  € 73,90
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 4. Thetford maat 3 serviceluik
  Thetford maat 3 serviceluik
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Vanaf € 56,90
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 5. Fiamma Pocket Kasset opberghouder
  Fiamma Pocket Kasset opberghouder
  € 9,99
  Waardering:
  88%
  Verkoop door Obelink
 6. Thetford maat 6 serviceluik
  Thetford maat 6 serviceluik
  € 109,00
  Waardering:
  97%
  Verkoop door Obelink
 7. Haba Athos 575 deurframe
  Haba Athos 575 deurframe
  Adviesprijs € 88,50 € 88,50 € 79,95
  Je bespaart € 8,55
  Waardering:
  86%
  Verkoop door Obelink

7 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Gebruik van een serviceluik

Een serviceluik camper of serviceluik caravan is zeer eenvoudig in gebruik en creëert een handige extra ingang in je caravan of camper voor het opbergen van bijvoorbeeld je bagage of om gemakkelijk bij je accu te komen. Zo voorkom je een onnodige handelingen en verhoog je het comfort.

Serviceluik op slot

De serviceluik caravan en serviceluik camper zijn beide uitgevoerd met sloten. Hierdoor kun je het serviceluik altijd op slot doen wanneer je niet in de buurt van je caravan of camper bent. De sloten zijn zeer gemakkelijk te bedienen en zeer licht in de omgang.

Montage van een caravan serviceluik

Bij de montage van een caravan serviceluik is het belangrijk dat je de goede kit gebruikt. Hiervoor is namelijk een speciale siliconenkit nodig. En moet je nog een gat boren aan de zijkant van je caravan of camper? Houdt dan altijd het uitsnij patroon bij de hand, zodat je nooit een te groot gat kan uitzagen.

Verschillende modellen serviceluiken

De serviceluik caravan is leverbaar in meerdere merken en in verschillende formaten. Zo bepaal je altijd voor jezelf hoe groot of welk model het best bij je past en beslis je zelf hoeveel ruimte je nodig hebt om de caravan of camper te betreden. Een handige toevoeging aan je caravan of camper die het comfort verhoogt.

Vraag het de caravan specialist

Wil je meer weten over serviceluik caravan of een serviceluik camper? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer!