How to

How to (34)
 1. Tent afspannen

  Tent afspannen: hoe span ik mijn tent af?

  Bij het opzetten van de tent is het erg belangrijk om genoeg tijd te nemen voor het afspannen van de tent. Gebruik onze tips!

  Lees meer
 2. slaapmat opbergen

  Hoe berg ik een slaapmat op?

  Het is belangrijk dat je je slaapmat tussen het kamperen door op de juiste manier opbergt. Wij leggen je uit hoe je dat het beste kunt doen.

  Lees meer
 3. Opblaasbare tenten

  Hoe werkt een opblaasbare tent?

  Benieuwd hoe een opblaasbare tent werkt? In dit blog vertellen we je waar een opblaasbare tent uit bestaat, hoe je deze op- en afbouwt en wat de voor- en nadelen zijn.

  Lees meer
 4. tent verwarmen

  Hoe kan ik mijn tent verwarmen?

  In het najaar kunnen temperaturen ’s nachts stevig dalen. Het is geen reden om niet te gaan kamperen want er zijn een paar simpele trucs om het warm te krijgen.

  Lees meer
 5. Glasfiber tentstok repareren

  Hoe kan ik een glasfiber tentstok repareren?

  Een glasfiberstok is heel eenvoudig en snel te vervangen. In een paar stappen is je tentstok weer zo goed als nieuw. Benieuwd hoe dit werkt? Lees snel verder.

  Lees meer
 6. Veiligheid op de camping: 10 tips

  Veiligheid op de camping: 10 tips

  Thuis check je voor vertrek een paar keer of je deur echt op slot zit. Maar op de camping gaat het er heel anders aan toe. Een tent kun je immers niet op slot doen. In dit artikel geven we tips voor veiligheid op de camping.

  Lees meer
 7. Tent impregneren: hoe maak je je tent waterdicht?

  Tent impregneren: hoe maak je je tent waterdicht?

  Om te voorkomen dat je tent gaat lekken is regelmatig impregneren belangrijk. In dit blog leggen we je uitgebreid uit wanneer het nodig is om een tent te impregneren en hoe je dat precies doet.

  Lees meer
 8. Hoe voorkom je condensvorming bij tenten?

  Hoe voorkom je condensvorming bij tenten?

  Condensvorming in de tent wil niet automatisch zeggen dat je tent lek is. In dit artikel leggen we uit hoe je condensvorming in je tent kunt voorkomen.

  Lees meer
 9. Hoe kan ik mijn tent koel houden? 16 tips!

  Hoe kan ik mijn tent koel houden? 16 tips!

  Een zonnige kampeervakantie gaat vaak gepaard met warme nachten. Gelukkig zijn er genoeg trucjes die je kunt toepassen om een warme tent weer koel te maken.

  Lees meer
 10. Zeilring slaan

  Zeilring slaan: Hoe maak ik een extra zeilring in het tentdoek?

  Heb je een extra zeilring in je tentdoek nodig en weet je niet hoe je deze moet plaatsen. In dit artikel leggen wij je uit hoe je zeilringen slaat.

  Lees meer
 11. Tentstok vervangen | Hoe vervang ik de veer in een tentstok?

  Tentstok vervangen | Hoe vervang ik de veer in een tentstok?

  Is tijdens je vakantie je stalen tentstok stuk gegaan en weet je niet hoe je deze moet vervangen? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat eenvoudig doet.

  Lees meer
 12. Opblaasbare tent opvouwen: hoe vouw je een opblaastent op?

  Opblaasbare tent opvouwen: hoe vouw je een opblaastent op?

  Heb je een opblaasbare tent aangeschaft en wil je weten hoe je deze weer op kunt vouwen? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat eenvoudig doet.

  Lees meer

34 resultaten