Backpacken

Backpacken (5)
 1. Veelgestelde vragen over rugzakken & backpacks

  Veelgestelde vragen over rugzakken & backpacks

  Hoe stel je een backpack juist af? En hoe kies je de beste rugzak? Wij hebben alle veelgestelde vragen over rugzakken & backpacks voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer
 2. Hoeveel liter backpack inhoud kies ik?

  Hoeveel liter backpack inhoud kies ik?

  Ga jij binnenkort een nieuwe backpack uitzoeken? Dan is het bepalen van de inhoud een belangrijke keuze. Je wilt er tijdens het inpakken natuurlijk niet achter komen dat je favoriete schoenen niet mee kunnen. We helpen je kiezen met dit blog!

  Lees meer
 3. Keuzehulp backpacks: hoe kies je de beste backpack?

  Keuzehulp backpacks: hoe kies je de beste backpack?

  Een backpack kopen doe je niet zomaar: je gaat een spannend avontuur tegemoet. Je backpack wordt je grootste vriend en daarom is het belangrijk om hierin goed te investeren. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij het kopen van een backpack.

  Lees meer
 4. Wat neem je mee als je gaat backpacken?

  Wat neem je mee als je gaat backpacken?

  De backpack voorpret gaat beginnen! Naast dagelijkse kleding zijn er nog een heleboel andere backpack accessoires die je goed kunt gebruiken tijdens je reis, ongeacht waar je naartoe gaat. Wij delen onze tips graag met je!

  Lees meer
 5. Keuzehulp daypacks: hoe kies je de beste daypack?

  Keuzehulp daypacks: hoe kies je de beste daypack?

  Daypacks zijn er in verschillende soorten en maten, maar omdat er zoveel keuze is, kan het lastig zijn om de juiste rugzak te vinden. Wij geven je tips die je in ieder geval al een beetje in de juiste richting helpen!

  Lees meer

5 resultaten