Gas

Gas (6)
 1. welke gasdrukregelaarset heb ik nodig?

  Welke gasdrukregelaarset heb ik nodig?

  Een gasdrukregelaar zorgt ervoor dat de juiste druk wordt geregeld zodat je aangesloten apparaat goed werkt. In dit blog lees je welke jij nodig hebt!

  Lees meer
 2. Gasslang vervangen: Hoe vervang ik een gasslang?

  Gasslang vervangen: Hoe vervang ik een gasslang?

  Vervang je de gasslang van je barbecue en kooktoestel voordat er ongelukken gebeuren. In dit blog leggen wij je uit hoe je dit doet.

  Lees meer
 3. Gasbus en gloeikousje vervangen van een gaslamp

  Gasbus en gloeikousje vervangen van een gaslamp

  Voor voldoende licht zonder gebruik van elektriciteit of batterijen kun je een gaslamp gebruiken. Ideaal als je op een plek kampeert zonder stroom. De gaslamp werkt in combinatie met een gasbusje en een gas- of gloeikousje.

  Lees meer
 4. Welke gasfles voor op de camping?

  Welke gasfles voor op de camping?

  Heb je geen idee welke gasfles geschikt is voor je skottelbraai of kooktoestel? Wij leggen je uit welke verschillende soorten camping gasflessen er zijn.

  Lees meer
 5. hoe vol is mijn gasfles?

  Hoe vol is mijn gasfles?

  Voor je op kampeervakantie gaat is het handig om te weten hoe vol je gasfles is. Hier zijn een aantal trucjes en producten voor, je leest ze in dit blog.

  Lees meer
 6. Waarom een gasdrukregelaar op een gasfles?

  Waarom een gasdrukregelaar op een gasfles?

  Ben je van plan om een gaskachel of barbecue te kopen? Dan is het belangrijk om te weten dat je altijd een gasdrukregelaar nodig hebt. Wij leggen je uit hoe het werkt en waar je op moet letten!

  Lees meer

6 resultaten